Rioolrenovatie in Enschede

Misschien staat u er nooit bij stil, maar ook een riool heeft een uiterste houdbaarheidsdatum. Toch kan die soms nog jarenlang worden ‘opgerekt’. In veel gevallen kan er in plaats van vervanging namelijk voor rioolrenovatie worden gekozen. Dankzij een speciale techniek die relinen heet, kan uw riool dan weer tijden mee. In de regio Enschede kan Nijhuis Dienstverlening deze rioolrenovatie voor u uitvoeren. We hebben veel ervaring met deze speciale riooltechniek en zijn u met plezier van dienst.

Riool relinen

Bij relining wordt er een nieuwe laag in het riool aangebracht. Hierdoor worden scheurtjes en kleine mankementen bedekt. Het grote voordeel is dat het riool niet opengebroken hoeft te worden. Dat scheelt u niet alleen aan overlast, maar ook in de kosten! Na deze rioolrenovatie is uw riool weer als nieuw.

Meer informatie?

Bent u benieuwd of relinen past bij de staat van uw riool? Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u onze vakmannen meteen inschakelen. In alle gevallen staan wij voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op deze website in te vullen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 053 - 208 70 21. Rioolrenovatie nodig? Onze experts staan voor u paraat.