Rioolstank oplossen in Enschede

Heeft u in Enschede last van stankoverlast uit het riool? Komen er bijvoorbeeld nare luchtjes uit uw gootsteen? Of juist uit uw toilet? Dan is het waarschijnlijk dat bepaalde onderdelen van uw riolering kapot zijn. Daarbij kunt u denken aan kleine scheurtjes in de leidingen, of verbindingsstukken die niet meer goed afsluiten. Schakel bij stankoverlast de vakmannen van Nijhuis Dienstverlening in.

Voor de detectie maken wij gebruik van een rookmachine die rook in de leidingen blaast, waarna wij kijken waar de rook uit de leiding ontsnapt. Op deze plekken sluit de leiding namelijk niet goed af, waardoor ook rioollucht hierdoor kan ontsnappen. We kunnen direct kleine mankementen aan uw riolering herstellen, zodat u gelijk bent verlost van de rioollucht in huis.

Professionele stankdetectie bij stankoverlast

Schakel bij rioolstank een professionele rioolspecialist in. De rioolleidingen bevinden zich grotendeels op plekken waar u niet goed bij kunt komen, zoals in aanrechtkastjes, kruipruimtes en onder de grond. Het is daarom geen gemakkelijke klus om er achter te komen waar de rioolstank in huis vandaan komt. Onze specialisten kunnen dit voor u verzorgen! Wilt u meer informatie over onze diensten in de regio Enschede, of heeft u direct een specialist op het gebied van stankdetectie nodig? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst bij alle werkzaamheden op het gebied van rioolstank.