Riool aanleggen en vervangen in Enschede

Wilt u riolering aanleggen of vervangen? Dat is een grote klus die nauwkeurig moet gebeuren. Voor aanleggen en vervangen is het daarom verstandig om een professional in te schakelen. In de regio Enschede kunt u hiervoor terecht bij Nijhuis Dienstverlening. Ook bieden wij diverse andere diensten aan, bijvoorbeeld op het gebied van septische tanks.

Septische tank legen en reinigen

Uw septic tank zuivert het sanitair afvalwater van uw woning. De keuze voor deze manier van waterzuivering komt vaak voort uit praktische overweging. Ligt uw woning afgelegen en meer dan 40 meter van het gemeentelijk riool? Dan is de kans groot dat u een septische tank in de tuin hebt liggen. Niet alleen kunnen we het aanleggen en vervangen van deze tank voor u verzorgen. Ook kunnen we het legen en reinigen voor u regelen. In de tank zorgt een speciale samenstelling van chemische stoffen ervoor dat vuil uit het afvalwater bezinkt en gedeeltelijk wordt verteerd. Het gedeelte dat niet verteerd wordt moet een- of tweemaal per jaar worden verwijderd door een professional. Onze mensen helpen u graag met het legen en reinigen van uw septische put.

Vele mogelijkheden

Niet alleen op het gebied van septische tanks kunnen we veel voor u betekenen. Wilt u drainage aanleggen, afvoer of een regenput? Wij realiseren het met plezier. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Riolering vervangen of nieuw aanleggen? In Enschede en omgeving kunt u op ons rekenen!