Overlast van rioolvliegjes in Enschede

Heeft u te maken met rioolvliegjes in uw woning, en wilt u af van de overlast? In de regio Enschede kunt u hiervoor terecht bij Nijhuis Dienstverlening. We combineren jarenlange ervaring met de beste hulpmiddelen. Deze succesvolle combinatie zetten we ook graag voor u in!

Een slecht teken

Signaleert u rioolvliegjes in uw woning? Dan is dit een slecht teken. Het is namelijk een sterke aanwijzing voor rioollekkage. Zoals u door de naam al zult vermoeden, zijn deze vliegjes normaal gesproken in het riool te vinden. Als u ze daarbuiten ziet, zijn ze door een scheurtje in de riolering naar buiten gekomen. De latrinevliegjes of motmuggen, zoals ze ook worden genoemd, hebben in het slib bij het lek een vruchtbare voedingsbron om zich voort te planten. Zo heeft u al vlug te maken met een heuse rioolvliegjesplaag! Snel in actie komen is daarom uiterst belangrijk.

Zoekt u een expert die het lek kan opsporen en dichten? Dan bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 053 - 208 70 21. We komen vervolgens zo vlug mogelijk bij u langs in Enschede of omgeving. Rioolvliegjes bestrijden? Wij staan voor u klaar.